Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Η ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ CAD ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΊΖΕΙ ΜΈΤΡΗΣΗΣ ΜΗΧΆΝΗΜΑ

Source:

bridge cmm

Συντονίζει μέτρησης μηχάνημα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε καλούπι, η αεροδιαστημική και η βιομηχανία κατασκευής αυτοκινήτων. Η εφαρμογή του CAD σε το συντονίζει μέτρησης μηχάνημα χρησιμοποιεί το λογισμικό που αναπτύχθηκε από του υπολογιστή να πραγματοποιήσει δοκιμή προηγμένη μέτρηση.

Συντονίζει μέτρησης μηχάνημα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε καλούπι, η αεροδιαστημική και η βιομηχανία κατασκευής αυτοκινήτων. Η εφαρμογή του CAD στη μέθοδο δοκιμής συντεταγμένων meThis είναι μέτρηση μοντέλο CAD λογισμικό ελλείψει πραγματικών αντικειμένων. Σε μεγάλο βαθμό μειώνει το στάδιο εντοπισμού για τη λειτουργία του το αντικείμενο της πραγματικής δοκιμής, και δεν μπορεί να βελτιωθεί μόνο η απόδοση της ανίχνευσης, να αποθηκεύσετε τους πόρους δοκιμή αλλά μειωμένη ένταση της εργασίας.

coordinate measuring machine cmm

CAD χρησιμοποιείται στην αντίστροφη εφαρμοσμένη μηχανική παραγωγής. Η αντίστροφη μηχανική είναι η διαδικασία για την έκδοση σχέδια ή σχετικών δεδομένων σύμφωνα με την εργασία-κομμάτι, σε σύγκριση με την παραδοσιακή διαδικασία που κάνει την εργασία-κομμάτι σύμφωνα με σχέδια ή σχετικών δεδομένων. Σε αντίστροφη μηχανική, πρώτα παραπάνω είναι να χρησιμοποιήσετε τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα για ακριβή μέτρηση τα σχήματα των δειγμάτων, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες CAD να ασχοληθεί με τα μετρούμενα δεδομένα, και στη συνέχεια δημιουργήστε μία ή αρκετές μορφή αρχείου δεδομένων CAD.

measuring system

CMM διαμόρφωση νανο ακρίβεια έχει μια ισχυρή λειτουργία λογισμικού CAD που εισάγουν το μοντέλο CAD πρέπει να μετρηθεί, και μπορεί να λειτουργήσει σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς σύνδεση για να ανοίξετε το λογισμικό αυτο-μάθηση λειτουργία, το σύστημα δημιουργεί αυτόματα το πρόγραμμα μέτρησης, επίσης μπορεί να είναι προσομοίωση μέτρηση, μάθετε τα λάθη λειτουργία στη διαδικασία μέτρησης της τη διαδρομή και συλλέγουν πόντους και να τροποποιήσει το πρόγραμμα. Η τρέχουσα μέτρηση μπορεί να ελαχιστοποιήσει τα πιθανά προβλήματα και να μέγιστη εγγύηση της ασφάλειας στη διαδικασία της μέτρησης.


Τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα ως ένα είδος κοινής μέτρησης μηχάνημα, δεδομένου ότι έχει υψηλή ακρίβεια μέτρησης και μέτρηση αποδοτικότητας, και εύκολη λειτουργία. Μπορεί να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική μέτρηση. Και την εισαγωγή λειτουργιών CAD, θα φέρει τρεις συντονίζει μέτρησης μηχάνημα μεγαλύτερη χρήση χώρου.


E-mail:2972853095@QQ.com

Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Εθνικής Πολιτικής Αεροδιαστημικής βάσης, Xi'an City, επαρχία Shaanxi, Κίνα
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Μετρολογίας Co, Ltd Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.